Velkommen til The Meander Shop - Din foretrukne græske købmandsbutik!

GDPR Privatlivspolitik

GDPR Privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik blev sidst opdateret den 6. marts 2024.

Denne privatlivspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af Dine oplysninger, når du bruger tjenesten og fortæller dig om dine privatlivsrettigheder og hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personlige data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Denne privatlivspolitik blev genereret af TermsFeed GDPR Privacy Policy Template.

Fortolkning og definitioner

Fortolkning

De ord, hvor det første bogstav er stort, har betydninger defineret i det følgende betingelser. De følgende definitioner skal have samme betydning, uanset om de er optræde i ental eller flertal.

Definitioner

Med henblik på denne privatlivspolitik:

  • "Konto" betyder en unik konto oprettet for dig for at få adgang til vores tjeneste eller dele af vores service.

  • "Virksomhed" (benævnt enten "virksomheden", "vi", "os" eller "vores" i denne Aftale) henviser til The Meander Shop

    I forbindelse med GDPR er virksomheden den dataansvarlige.

  • "Land" henviser til Danmark.

  • "Cookies" er små filer, der placeres på din computer, mobilenhed eller enhver anden enhed fra et websted, der indeholder detaljerne om din browserhistorik på det pågældende websted blandt dens mange anvendelser.

  • "Dataansvarlig", i forbindelse med GDPR (Generel Databeskyttelse) forordning), henviser til virksomheden som den juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formålene og midlerne til behandlingen af ​​personoplysninger.

  • "Enhed" betyder enhver enhed, der kan få adgang til Tjenesten, såsom en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.

  • "Personlige data" er enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar person.

    I forbindelse med GDPR betyder persondata enhver information, der vedrører dig, såsom et navn, et identifikationsnummer, lokationsdata, online identifikator eller til en eller flere faktorer specifikke til den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

  • "Tjeneste" henviser til webstedet.

  • "Tjenesteudbyder" betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af selskabet. Det refererer til tredjepartsvirksomheder eller enkeltpersoner ansat af Virksomheden skal facilitere Tjenesten, levere Tjenesten på vegne af Virksomheden, udføre tjenester relateret til tjenesten eller for at hjælpe virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten er Brugt.
    I forbindelse med GDPR betragtes tjenesteudbydere som databehandlere.

  • "Brugsdata" henviser til data indsamlet automatisk, enten genereret af brug af tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (f.eks. varigheden af ​​en sidebesøg).

  • "Websted" henviser til The Meander Shop, tilgængelig fra https://themeandershop.com

  • "Du" betyder den person, der tilgår eller bruger tjenesten, eller virksomheden eller anden juridisk enhed, på vegne af hvilken en sådan person har adgang til eller bruger Tjenesten, som gældende.

    I henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) kan du blive omtalt som den registrerede eller som brugeren, som du er den person, der bruger tjenesten.

Indsamling og brug af dine personlige data

Typer af indsamlede data

Personlige data

Mens vi bruger vores tjeneste, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan evt omfatter, men er ikke begrænset til:

  • E-mailadresse

  • Fornavn og efternavn

  • Telefonnummer

  • Adresse, stat, provins, postnummer, by

  • Brugsdata

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når tjenesten bruges.

Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.g IP adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores Tjeneste, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, tiden brugt på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og anden diagnostik data.

Når du tilgår tjenesten via eller via en mobilenhed, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, den type mobilenhed, du bruger, din mobil enheds unikke ID, IP-adressen på din mobilenhed, dit mobile operativsystem, typen af mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores tjeneste, eller når du få adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores service og butik visse oplysninger. De anvendte sporingsteknologier er beacons, tags og scripts til at indsamle og spore information og forbedre og analysere vores service. De teknologier, vi bruger, kan omfatte:

  • Cookies eller browsercookies. En cookie er en lille fil placeret på din enhed. Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes.Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores tjeneste.Medmindre du har justeret din browserindstilling, så den afviser cookies, kan vores tjeneste evt bruge cookies.
  • Web Beacons. Visse dele af vores Tjeneste og vores e-mails kan indeholde små elektroniske filer kendt som web beacons (også kaldet klare gifs, pixel tags og single-pixel gifs), der tillader virksomheden for eksempel at tælle brugere, der har besøgt disse sider eller åbnet en e-mail og for andre relaterede webstedsstatistikker (f.eks. registrering af populariteten af ​​en bestemt sektion og verifikation af system- og serverintegritet).

Cookies kan være "vedvarende" eller "sessions"-cookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobilenhed, når du går offline, mens sessionscookies slettes, så snart du luk din webbrowser.

Vi bruger både sessions- og persistente cookies til de formål, der er angivet nedenfor:

  • Nødvendige / væsentlige cookies

    Type: Sessionscookies

    Administreret af: Us

    Formål: Disse cookies er afgørende for at give dig tjenester, der er tilgængelige via Hjemmesiden og for at give dig mulighed for at bruge nogle af dens funktioner. De hjælper med at autentificere brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies, de tjenester, du har bedt om kan ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies til at give dig dem tjenester.

  • Cookiespolitik / meddelelsesaccept Cookies

    Type: Vedvarende cookies

    Administreret af: Us

    Formål: Disse cookies identificerer, om brugere har accepteret brugen af ​​cookies på webstedet.

  • Funktionscookies

    Type: Vedvarende cookies

    Administreret af: Us

    Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske valg, du træffer, når du bruger hjemmesiden, som f.eks huske dine loginoplysninger eller sprogpræferencer. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og for at undgå, at du skal genindtaste din præferencer hver gang du bruger hjemmesiden.

  • Sporings- og ydeevnecookies

    Type: Vedvarende cookies

    Administreret af: Tredjeparter

    Formål: Disse cookies bruges til at spore information om trafik til hjemmesiden og hvordan brugere bruger hjemmesiden. De oplysninger, der indsamles via disse cookies, kan direkte eller indirekte identificere dig som en individuel besøgende. Dette skyldes, at de indsamlede oplysninger typisk er knyttet til en pseudonym identifikator forbundet med den enhed, du bruger til at få adgang til webstedet.Vi kan også bruge disse cookies til at teste nye sider, funktioner eller ny funktionalitet på hjemmesiden for at se, hvordan vores brugere reagerer på dem.

For mere information om de cookies, vi bruger, og dine valg vedrørende cookies, besøg venligst vores Cookiepolitik eller afsnittet Cookies i vores privatlivspolitik.

Brug af dine personlige data

Virksomheden kan bruge personlige data til følgende formål:

  • For at levere og vedligeholde vores Tjeneste, herunder at overvåge brugen af ​​vores Service.

  • For at administrere din konto: for at administrere din registrering som bruger af tjenesten.De personlige data, du afgiver, kan give dig adgang til forskellige funktioner i tjenesten der er tilgængelige for dig som registreret bruger.

  • For udførelse af en kontrakt: udvikling, overholdelse og indgåelse af købskontrakten for de produkter, varer eller tjenesteydelser, du har købt eller af enhver anden kontrakt med os gennem tjenesten.

  • For at kontakte dig: For at kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andet tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom en mobilapplikations push meddelelser vedrørende opdateringer eller informativ kommunikation relateret til funktionaliteterne, produkter eller aftalte tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres gennemførelse.

  • For at give dig nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og arrangementer, som vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har købt eller forespurgt, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.

  • For at administrere dine anmodninger: For at deltage og administrere dine anmodninger til os.

  • For virksomhedsoverdragelser: Vi kan bruge dine oplysninger til at evaluere eller udføre en fusion, frasalg, omstrukturering, reorganisering, opløsning eller andet salg eller overdragelse af nogle af eller alle vores aktiver, hvad enten det er som en going concern eller som en del af konkurs, likvidation, eller lignende procedure, hvor personoplysninger, som os opbevarer om vores tjenestebrugere, er blandt de aktiver overført.

  • Til andre formål: Vi kan bruge Dine oplysninger til andre formål, som f.eks dataanalyse, identifikation af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af ​​vores kampagne kampagner og for at evaluere og forbedre vores service, produkter, tjenester, markedsføring og din erfaring.

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Med tjenesteudbydere: Vi deler muligvis dine personlige oplysninger med tjenesten Udbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores tjeneste til betalingsbehandling for at kontakte dig.
  • For virksomhedsoverdragelser: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger til i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller overtagelse af hele eller en del af vores virksomhed til en anden virksomhed.
  • Med tilknyttede virksomheder: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores tilknyttede virksomheder, hvor I tilfælde af at vi vil kræve, at disse tilknyttede selskaber overholder denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede selskaber omfatter vores moderselskab og eventuelle andre datterselskaber, joint venture-partnere eller andre virksomheder, som vi kontrol eller som er under fælles kontrol med os.
  • Med forretningspartnere: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores virksomhed partnere til at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.
  • Med andre brugere: når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer med offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og kan være det offentligt distribueret udenfor.
  • Med dit samtykke: Vi kan videregive dine personlige oplysninger til andre formål med dit samtykke.

Opbevaring af dine personlige data

Virksomheden vil kun opbevare dine personlige data så længe, ​​det er nødvendigt for de fastsatte formål i denne privatlivspolitik. Vi vil opbevare og bruge dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde med gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata er generelt opbevares i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller for at forbedre funktionaliteten af ​​vores tjeneste, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data for længere tidsperioder.

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder personlige data, behandles på virksomhedens driftskontorer og i andre steder, hvor de parter, der er involveret i behandlingen, befinder sig. Det betyder, at dette oplysninger kan overføres til - og vedligeholdes på - computere placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan afvige end dem fra din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer Din accept til den overførsel.

Virksomheden vil tage alle nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

Offentliggørelse af dine personlige data

Forretningstransaktioner

Hvis virksomheden er involveret i en fusion, opkøb eller salg af aktiver, kan dine personlige data være overført. Vi giver besked, før dine personlige data overføres og bliver underlagt til en anden privatlivspolitik.

Retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan virksomheden være forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis forpligtet til at gøre det ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.g en domstol eller en statslig instans).

Andre lovkrav

Virksomheden kan videregive dine personlige data i god tro, overbevisning om, at en sådan handling er nødvendig til:

  • Overhold en juridisk forpligtelse
  • Beskyt og forsvar virksomhedens rettigheder eller ejendom
  • Forebyg eller undersøg mulige forseelser i forbindelse med Tjenesten
  • Beskyt den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • Beskyttelse mod juridisk ansvar

Sikkerhed for dine personlige data

Sikkerheden af ​​dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen transmissionsmetode over internettet, eller metode til elektronisk lagring er 100 % sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, vi kan ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Detaljerede oplysninger om behandlingen af ​​dine personlige data

De tjenesteudbydere, vi bruger, kan have adgang til dine personlige data. Disse tredjepartsleverandører indsamle, gemme, bruge, behandle og overføre oplysninger om din aktivitet på vores tjeneste i i overensstemmelse med deres privatlivspolitikker.

Analyse

Vi kan bruge tredjepartstjenesteudbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores tjeneste.

E-mailmarketing

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsføring eller reklamemateriale og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage nogen eller alle disse meddelelser fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i evt e-mail Vi sender eller ved at kontakte os.

GDPR Privacy

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger i henhold til GDPR

Vi kan behandle personoplysninger under følgende betingelser:

  • Samtykke: Du har givet dit samtykke til behandling af personoplysninger for en eller mere specifikke formål.
  • Udførelse af en kontrakt: Levering af personoplysninger er nødvendig for opfyldelse af en aftale med dig og/eller for eventuelle prækontraktuelle forpligtelser heraf.
  • Juridiske forpligtelser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som virksomheden er underlagt.
  • Vitale interesser: Behandling af personlige data er nødvendig for at beskytte din vitale interesser eller en anden fysisk person.
  • Offentlige interesser: Behandling af personoplysninger er relateret til en opgave, der udføres ud i offentlighedens interesse eller i udøvelse af offentlig myndighed, der er tillagt selskabet.
  • Berettigede interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig med henblik på de legitime interesser, som virksomheden forfølger.

Virksomheden hjælper under alle omstændigheder gerne med at afklare det konkrete retsgrundlag, der gælder for behandling, og især om leveringen af ​​personoplysninger er lovbestemt eller kontraktmæssig krav, eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Dine rettigheder i henhold til GDPR

Virksomheden forpligter sig til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garantere dig kan udøve dine rettigheder.

Du har i henhold til denne privatlivspolitik og ved lov, hvis du er inden for EU, ret til:

  • Anmod om adgang til dine personlige data. Retten til at få adgang til, opdatere eller slette oplysninger vi har om dig. Når det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i afsnittet med dine kontoindstillinger. Hvis du ikke er i stand til det udføre disse handlinger selv, bedes du kontakte os for at hjælpe dig. Dette giver dig også mulighed for modtage en kopi af de personlige data, vi har om dig.
    • Få adgang til kontooplysninger
      E-mail-format: example@mailserver.domain
  • Anmod om rettelse af de personlige data, som vi har om dig. Du har ret til at få rettet enhver ufuldstændig eller unøjagtig information, vi har om dig.
    • Rediger kontooplysninger
      E-mail-format: example@mailserver.domain
  • For at administrere dine anmodninger. Du har ret til at bede os om at vise alle dine anmodninger til dig.
    • Vis alle anmodninger
      E-mail-format: example@mailserver.domain
  • Forbehold for behandling af dine personlige data. Denne ret eksisterer, hvor vi er stole på en legitim interesse som retsgrundlag for vores behandling, og der er noget om din særlige situation, hvilket gør, at du ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af din Personoplysninger på denne grund. Du har også ret til at gøre indsigelse, hvor vi behandler din Personoplysninger til direkte markedsføringsformål.
  • Anmod om sletning af dine personlige data. Du har ret til at bede os om at slette eller fjerne personlige data, når der ikke er nogen god grund for os til at fortsætte med at behandle dem.
    • Slet kontooplysninger
      E-mail-format: example@mailserver.domain
  • Anmod om overførsel af dine personlige data. Vi vil give dig, eller til en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i en struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbar format. Bemærk venligst, at denne ret kun gælder for automatiske oplysninger, som du i første omgang givet samtykke til, at vi kan bruge eller hvor vi brugte oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.
  • Træk dit samtykke tilbage. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage ved brug dine personlige data. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke give dig adgang til visse specifikke funktioner i Tjenesten.

Udøvelse af dine GDPR-databeskyttelsesrettigheder

Du kan udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering og indsigelse ved at kontakte Os. Bemærk venligst, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før du svarer på sådanne anmodninger. Hvis Du fremsætter en anmodning, vi vil gøre vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af din Personlig data. For mere information, hvis du er i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), venligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS.

Børns privatliv

Vores service henvender sig ikke til nogen under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra alle under 13 år. Hvis du er forælder eller værge og dig er klar over, at dit barn har givet os personlige data, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver klar over, at vi har indsamlet personlige data fra alle under 13 år uden bekræftelse af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Hvis vi skal stole på samtykke som et juridisk grundlag for at behandle dine oplysninger og dit land kræver samtykke fra en forælder, kan vi kræve din forælders samtykke, før vi indsamler og bruger den information.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på en tredjepartslink, vil du blive dirigeret til den pågældende tredjeparts websted. Vi anbefaler dig kraftigt at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikkerne eller praksis fra tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Ændringer af denne fortrolighedspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil give dig besked om eventuelle ændringer ved at skrive den nye privatlivspolitik på denne side.

Vi vil give dig besked via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores service, før ændringen træder i kraft og opdatere "Sidst opdateret"-datoen øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du rådes til at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer hertil Privatlivspolitikken træder i kraft, når de offentliggøres på denne side.

Contact Us

If you have any questions about this Privacy Policy, You can contact us:

  • By visiting this page on our website: https://themeandershop.com
  • By sending us an email: info@TheMeanderShop.com